Fysio Barendrecht

Fysio Barendrecht is onderdeel van de Go-Hoen Gezondheidsgroep en is in hetzelfde pand gevestigd als ‘Massage Barendrecht‘. Door deze samenwerking kan er een perfect plan per patiënt gemaakt worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om fysiotherapie te combineren met sportmassages. 

Over Fysio Barendrecht 

Fysio Barendrecht, sinds 2020 zijn wij neergestreken op een prachtige centrale locatie midden in Barendrecht (Achterom 1A Barendrecht). Als fysiotherapiepraktijk denken wij met u mee over het gehele revalidatieproces! We zullen samenwerken om de beste therapie voor u te vinden. Als kleinschalige praktijk kunnen wij met u meedenken en snel transformeren in uw voordeel.

Heb je last van hevige pijn in de spieren of het gevoel dat er een blessure opspeelt? Wacht dan niet langer en maak een afspraak bij Fysio Barendrecht. 

Fysiotherapie Barendrecht

BEREIKBAARHEID

Onze praktijk is 6 dagen per week geopend. De fysiotherapiepraktijk is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto (gratis parkeerplaatsen voor de deur). 

KWALITEIT

Alle onze fysiotherapeuten zijn BIG en CKR geregistreerd. Daarnaast verbeteren we onze kwaliteit via de zorgkaarten van Nederland en Qualiview.

PERSOONLIJK 

Onze aanpak is zowel professioneel als persoonlijk. Elke patiënt geniet van voldoende tijd, aandacht en zorg. Dit vinden wij belangrijk voor het ideale herstelproces.

Fysio Barendrecht praktijk informatie

Onze fysiotherapiepraktijk is aangesloten bij alle zorgverzekeraars in Nederland. Door deze samenwerking kunt u met een gerust hart een afspraak maken met de fysiotherapeut.

We zullen samen met u de beste behandeling voor deze situatie proberen te vinden. Elke behandeling is afgestemd op uw werk / leren / oefenen en persoonlijke behoeften, zodat u de beste prestaties kunt behalen. Heeft u al lange tijd een lichamelijke klacht of blessure en wilt u hier vanaf? Maak dan direct een afspraak (geen doktersverwijzing nodig)!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie over Fysio Barendrecht?

Wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in, bel ons op of stuur een mailtje. 

  Openingstijden

  Achterom 1A in Barendrecht
  Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00
  Weekend en avonden: op afspraak

  Contact

  Telefoon: 0180 - 849 257
  Email: info@fysio-barendrecht.nl