Fysio Carnisselande

Fysio Carnisselande / Barendrecht is onderdeel van de Go-Hoen gezondheidsgroep en partner van Massage in Barendrecht.

Onze praktijk voor fysiotherapie in hartje Carnisselande/Barendrecht is heel vriendelijk en staat voor u klaar! Afspraken kunnen eenvoudig online worden gemaakt. Mocht u liever persoonlijke advies in willen winnen, bel of mail dan naar info@fysio-barendrecht.nl of 0621516764. 

Over Fysio Carnisselande

Fysio Carnisselande, de kwalitatieve fysiopraktijk in de regio. Fysiotherapie is een methode om spier-, band-, gewrichts- en zenuwongemakken te behandelen. Dit wordt ook  wel het bewegingsapparaat genoemd. Onze fysiotherapeuten kunnen verschillende behandelingen, oefeningen of bepaalde ondersteunende apparatuur (zoals tape) gebruiken om pijn te verminderen en het lichaam beter te laten functioneren. U kunt het advies van een arts raadplegen om een ​​afspraak bij onze praktijk te maken, maar u kunt ook rechtstreeks een afspraak bij ons maken. .

Fysio Carnisselande

KWALITEIT

Onze therapeuten zijn CKR-geregistreerd en werken aan hun kwaliteit via Zorgkaart Nederland. 

PERSOONLIJK 

Wij kunnen u spoedig, professioneel en persoonlijk ondersteunen bij klachten en/of pijn. 

BEREIKBAARHEID

Gevestigd aan de Achterom 1A in Barendrecht. Met voldoende (gratis) parkeerplekken voor de deur. 

Algemene informatie omtrent Fysio Carnisselande 

Onze praktijk is aangesloten bij alle zorgverzekeraars van Nederland, hierdoor kan jij gerust naar de fysiotherapeut. Wel raden wij aan om bij twijfel uw verzekeraar te raadplegen. Bij het maken van een afspraak is een verwijzing van een art niet nodig. Onze fysiotherapeut zal samen met jou doorlopen/onderzoeken welk behandeltraject het beste bij de situatie past. Elke behandeling wordt afgestemd op jouw werk/studie/sport en persoonlijke behoefte zodat jij optimaal kan presteren. 

 
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysio Barendrecht is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Meer informatie

Wilt u wat meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen uw op een gelegen moment terug!

  Openingstijden

  Achterom 1A in Barendrecht
  Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00
  Weekend en avonden: op afspraak

  Contact

  Telefoon: 0180 - 849 257
  Email: info@fysio-barendrecht.nl