Fysiotherapie Barendrecht

Fysiotherapie Barendrecht is onderdeel van de Go-Hoen gezondheidsgroep en partner van Massage in Barendrecht. Onze Fysiotherapiepraktijk in hartje Barendrecht staat vriendelijk en gemotiveerd voor jouw klaar! Een afspraak kan heel gemakkelijk online gemaakt worden. Mocht je liever persoonlijke advies in willen winnen, bel of mail dan naar info@fysio-barendrecht.nl of 0621516764. 

Over Fysiotherapie Barendrecht 

Fysiotherapie Barendrecht, heb je last van hevige pijn in de spieren of het gevoel dat er een blessure is? Wacht dan niet langer en maak een afspraak bij Fysio Barendrecht. Mocht je eerst telefonisch advies willen bel dan even naar onze praktijk of stuur een e-mail. 

Fysiotherapie Barendrecht

BEREIKBAARHEID

Gevestigd aan de Achterom 1A in Barendrecht. Met voldoende (gratis) parkeerplekken voor de deur. 

KWALITEIT

Alle werkzame fysiotherapeuten binnen onze praktijk zin CKR-geregistreerd en werken aan de kwaliteit via Zorgkaart Nederland. 

PERSOONLIJK 

Wij kunnen jouw spoedig, professioneel en persoon helpen/ondersteunen bij fysiotherapie gerelateerde klachten. 

Algemene informatie omtrent Fysiotherapie Barendrecht

Fysiotherapie Barendrecht is met gepaste trots aangesloten bij alle zorgverzekeraars van Nederland, hierdoor kan jij gerust naar de fysiotherapeut. Wel raden wij aan om bij twijfel uw verzekeraar te raadplegen. Bij het maken van een afspraak is een verwijzing van een art niet nodig. Onze fysiotherapeut zal samen met jou doorlopen/onderzoeken welk behandeltraject het beste bij de situatie past. Elke behandeling wordt afgestemd op jouw werk/studie/sport en persoonlijke behoefte zodat jij optimaal kan presteren.

Ons advies is om zeker niet (te lang) door te lopen met pijn of een lichamelijke klacht/blessure. Mocht je twijfelen om een afspraak te maken neem dan even contact met ons op of plan eenvoudig online een moment in.

 

Meer informatie

Wilt u wat meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen uw op een gelegen moment terug!

  Openingstijden

  Achterom 1A in Barendrecht
  Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00
  Weekend en avonden: op afspraak

  Contact

  Telefoon:0621516764
  Email: info@fysio-barendrecht.nl