Massage Barendrecht Carnisselande

Toe aan soepele spieren, ontspanning en een verbeterde bloedcirculatie? Laat ons van massage Barendrecht je helpen!

♥  Centrale locatie aan de Achterom 1a in Barendrecht

♥  Onze massages maken jouw Gelukkig

♥  Massage afgestemd op jouw wensen 

Massage Barendrecht Carnisselande. Geen wachtlijst en flexibel te boeken. Alle massages van 30 minuten kosten €35,50 en alle massages van 60 minuten kosten  €64,99

Over Massage Barendrecht Carnisselande

Toe aan een massage? Onze massagesalon staat graag voor jouw klaar. Verschillende massages mogelijk. Met onze gespecialiseerde masseurs kunnen wij je laten ontspannen en helpen om uw klachten te verminderen. Een bezoek aan onze massagesalon heeft verder een positief effect op de bloedcirculatie, het verwijderen van afvalstoffen, het verbeteren van jouw concentratie en uiteraard maak een massage gelukkig!

Massage in Barendrecht Carnisselande

Masseur Barendrecht

Alle masseurs beschikken over de bijbehorende diploma’s en ervaring om jouw optimaal van dienst te zijn. 

 

Bereikbaarheid

Onze massagepraktijk staat graag voor jouw klaar. De moderne praktijk (aan de Achterom 1A in Barendrecht) is goed bereikbaar en parkeren kan gratis voor de deur. 

Persoonlijk

Onze aanpak is zowel professioneel als persoonlijk. Iedereen geniet van voldoende tijd, aandacht en zorg. Dit is naar onze mening van belang voor een ideaal herstel/relaxproces.

Massage Barendrecht Carnisselande

Massagesalon nabij Barendrecht Carnisselande

Een gevoel van spieren die op slot zitten of gevoelige knopen waar je vanaf wilt? Wij staan graag voor jouw klaar. Massagesalon Barendrecht / Carnisselande is de massagepraktijk in hartje Barendrecht waar ons team van ervaren masseurs/masseuses klaar staat jouw gesteldheid en de nodige portie ontspanning. In onze massagepraktijk kan jij genieten van een heerlijke ontspanningsmassage maar bent ben je ook welkom voor een intensieve sportmassage of fysiotherapeutische massage, met medcial taping als extra optie voor de pijnlijke spieren.

Afspraak maken?

Voor massagesalon Barendrecht Carnisselande kunt u eenvoudig een afspraak maken. Via het contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Meer informatie over Massage Barendrecht Carnisselande?

Wilt u wat meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen uw op een gelegen moment terug!

  Openingstijden

  Achterom 1A in Barendrecht
  Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00
  Weekend en avonden: op afspraak

  Contact

  Telefoon:0180335012
  Email: info@massage-in-barendrecht.nl