Ontspanningsmassage Barendrecht

Toe aan ontspanning, soepele spieren en een verbeterde bloedcirculatie? Laat ons je helpen!

♥  Onze ontspanningsmassages maken jouw gelukkig

♥  Massage afgestemd op jouw wensen 

♥  Gespecialiseerde masseurs

Geen wachtlijst en flexibel te boeken. Onze ontspanningsmassage van 30 minuten kosten €35.50 en van 60 minuten kosten  €64,99

Ontspanningsmassage in Barendrecht

Ontspanningsmassage in Barendrecht, bij onze ontspanning/relaxmassage is het uiteraard de bedoeling dat je helemaal tot rust/ontspanning komt. Het is erg belangrijk dat je dagelijkse aan je portie aan ontspanning toekomt.

Ontspannen zorgt voor minder stress en daardoor ook minder lichamelijke klachten, zoals chronische vermoeidheid, stijve rug of nek of slaapproblemen. De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed  preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.  

Ontspanningsmassage Barendrecht

BEREIKBAARHEID

KWALITEIT

PERSOONLIJK 

Is een ontspanningsmassage wat voor mij?

Onze ontspanningsmassage in Barendrecht is een rustige en zachte variant van de klassieke massage. Deze massage is erg geschikt voor diegene die hun lichaam en bijbehorende spieren via een verantwoorde en vriendelijke manier willen laten ontspannen. De ongeschreven wet is dat een ontspannen/relax lichaam meedraagt aan de mentale ontsnapping, deze massage werk dan ook preventief tegen mentale/fysieke klachten.

Waarom een ontspanningsmassage in Barendrecht?

Iedereen heeft een andere reden om voor een ontspanningsmassage in Barendrecht te kiezen. De meeste mensen die regelmatig langskomen in onze massagepraktijk komen voor ontspanning, wat helpt hun stress te verminderen. In de meeste gevallen is stress een oorzaak van uiteenlopende klachten, zoals: rugpijn, hoofdpijn, stijve spieren en nek/schouder klachten. Verlichting van deze klachten kan aangebracht worden door te kiezen voor een ontspanningsmassage.

Meer informatie over een ontspanningsmassage in Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen uw op een gelegen moment terug!

  Openingstijden

  Achterom 1A in Barendrecht
  Maandag - Vrijdag: 08:00 - 17:00
  Weekend en avonden: op afspraak

  Contact

  Telefoon:0180335012
  Email: info@massage-in-barendrecht.nl