Sportmassage Barendrecht

Kom als sporter geheel tot rust en voorspoedig jouw herstel, doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen.

♥  Gespecialiseerde sportmasseurs 

♥  Sportmassage afgestemd op jouw behoeften en wensen

♥  Onze massages maken jouw lichaam en spieren gelukkig

Sportmassage Barendrecht, geen wachtlijst en flexibel te boeken. De sportmassages van 30 minuten kosten €35.50 en de sportmassage 60 minuten kosten  €64,99

Over Sportmassage Barendrecht

Bij een sportmassage in Barendrecht is het doel om na de behandeling je weer fit en vitaal te voelen. Het komt voor dat je na het sporten last krijgt van spierpijn, ophoping van afvalstoffen of van vermoeidheid. Dit gebeurt als het lichaam niet goed hersteld of overbelast raakt door een verkeerde houding.

Tijdens de behandelingen wordt de lichamelijke klacht behandeld en wordt je bewust gemaakt en begeleid naar de oorzaak van de klacht. De oorzaak kan lichamelijk zijn, maar kan ook te maken hebben met bepaalde omstandigheden. Massagetherapie bestaat uit verschillende behandelmethoden. De behandelingen zijn effectief en divers aan ontspannende methodes en zorgen dat de klachten afnemen. 

Fysiotherapeutische massage Barendrecht

Voorspoedig herstel

Tijdens een sportmassage kom jij als sporter geheel tot rust. Het los maken van de musculatuur zorgt voor een betere doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen, wat jouw herstel gunstig beïnvloed. De vermoeidheid en spierpijn zal in mindere mate opspelen. Voor een sportprestatie of tijdens een reeks van zware belastingen, zorgt een massage ervoor dat de conditie van de musculatuur optimaal blijft. De extra stofwisseling en transport van zuurstof/voedingsstoffen die gestimuleerd wordt, zorgen ervoor dat de musculatuur bestand is tegen grotere belastingen. 

PERSOONLIJK

KWALITEIT

BEREIKBAARHEID

Waarom kiezen voor een sportmassage in Barendrecht?

Enkele dagen na of voor een grote inspanning op het gebied van sporten kan je kiezen voor een sportmassage in Barendrecht. Onze sportmassage worden ingezet ter preventie van sport gerelateerde blessures of voor een sneller herstel bij een sportblessure.

Hoe werkt de sportmassage in Barendrecht?

Stevig masseren staat bij een sportmassage in Barendrecht voorop. Knopen worden weggemasseerd en het bindweefsel wordt losgemaakt. Om tot dit doel te komen dient onze masseur/masseuse diep in de spier te masseren. Voor de sportmassage vind er een intake plaats om jouw lichaam zo goed mogelijk te behandelen!

Meer informatie over een sportmassage in Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen uw op een gelegen moment terug!

  Openingstijden

  Achterom 1A in Barendrecht
  Maandag - Vrijdag: 08:00 - 17:00
  Weekend en avonden: op afspraak

  Contact

  Telefoon:0180335012
  Email: info@massage-in-barendrecht.nl