Massage Barendrecht Middenbaan

Toe aan ontspanning, soepele spieren en een verbeterde bloedcirculatie? Laat ons van massage Barendrecht je helpen!

♥  Onze massages maken jouw happy

♥  Massage afgestemd op jouw wensen 

♥  Centrale locatie aan de Achterom 1a in Barendrecht

Massage Barendrecht Middenbaan. Geen wachtlijst en flexibel te boeken. Alle massages van 30 minuten kosten €35,50 en alle massages van 60 minuten kosten  €64,99

Over Massage Barendrecht Middenbaan

Massage Barendrecht/ Middenbaan is er voor jou! Met onze gespecialiseerde masseurs kunnen wij je laten ontspannen en helpen om uw klachten te verminderen. Een bezoek aan onze massagesalon heeft verder een positief effect op de bloedcirculatie, het verwijderen van afvalstoffen, het verbeteren van jouw concentratie en uiteraard maak een massage gelukkig!

Massage Middenbaan Barendrecht

Masseur Barendrecht

Alle masseurs beschikken over de bijbehorende diploma’s en ervaring om jouw optimaal van dienst te zijn. 

 

Bereikbaarheid

Onze massagepraktijk staat graag voor jouw klaar. De moderne praktijk (aan de Achterom 1A in Barendrecht) is goed bereikbaar en parkeren kan gratis voor de deur. 

Persoonlijk

Onze aanpak is zowel professioneel als persoonlijk. Iedereen geniet van voldoende tijd, aandacht en zorg. Dit is naar onze mening van belang voor een ideaal herstel/relaxproces.

Massagesalon nabij de Middenbaan

Een gevoel dat de spieren op slot zitten of knopen heeft waar vanaf wilt? Massagesalon Middenbaan is een massagepraktijk in hartje Barendrecht. We hebben een team van ervaren masseurs/ masseuses die klaar staan voor jouw gesteldheid en de nodige portie ontspanning. In de praktijk kunt u genieten van verschillende heerlijke massages. De verschillende massages die we uitvoeren zijn:

Afspraak bij massage Barendrecht?

Voor massagesalon Middenbaan / Barendrecht kunt u eenvoudig een afspraak maken. Via het contactformulier kunt u uw gegevens achterlaten en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Meer informatie over een massage Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen uw op een gelegen moment terug!

  Openingstijden

  Achterom 1A in Barendrecht
  Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00
  Weekend en avonden: op afspraak

  Contact

  Telefoon:0180335012
  Email: info@massage-in-barendrecht.nl