Wat is een sportmassage?

Kom als sporter geheel tot rust en voorspoedig jouw herstel, doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen.

♥  Onze sportmassages maken jouw gelukkig

♥  Massage afgestemd op jouw wensen 

♥  Gespecialiseerde sportmasseurs

Geen wachtlijst en flexibel te boeken. Alle massages van 30 minuten kosten €35.50 en alle massages van 60 minuten kosten  €64,99

Handig om te weten

Zo is het belangrijk om na een sportmassage veel water te drinken. Alle opgehoopte afvalstoffen komen namelijk vrij door de massage en deze moeten worden afgevoerd. Doordat de afvalstoffen vrijkomen kan het ook zijn dat de pijn in bepaalde spieren eerst wat heviger wordt, om vervolgens af te nemen.

Wat is een sportmassage?

Wat is een sportmassage? Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van die spieren. De term sportmassage wordt gebruikt als verzamelnaam voor diverse verrichtingen, die sportmasseurs toepassen op sporters om hen een betere sportprestatie te laten leveren of hen te helpen bij het herstel.

Een sportmassage is in principe bedoeld voor mensen die vaak sporten. De massage kan echter ook heel geschikt zijn voor een niet-sporter. De sportmassage heeft namelijk ook een ontspannende werking op het hele lichaam. Voor mensen die klachten hebben door overbelasting, stress of een verkeerde houding kan de massage daarom ook heel nuttig zijn. 

Wat is een sportmassage

Meer informatie over een sportmassage in Barendrecht?

Wilt u wat meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen uw op een gelegen moment terug!

  Openingstijden

  Achterom 1A in Barendrecht
  Maandag - Vrijdag: 08:00 - 17:00
  Weekend en avonden: op afspraak

  Contact

  Telefoon:0180335012
  Email: info@massage-in-barendrecht.nl