Zwangerschapsmassage Barendrecht

Toe aan een Zwangerschapsmassage in Barendrecht? Ontspanning bevordert het lichaam en zorgt ervoor dat jij meer uit het leven kan halen. De zwangerschapsmassage wordt gegeven door een ervaren en gediplomeerde masseuse. ”Wist je dat”: ‘Een zwangerschapsmassage (deels) vergoed kan worden? raadpleeg hiervoor jouw zorgverzekering’ Lees hier meer over onze heerlijke Zwangerschapsmassage. 

Zwangerschapsmassage in Barendrecht

De Zwangerschapsmassage in Barendrecht is net als de zwangerschap zelf een unieke tijd. Tijdens de zwangerschap veranderd/gebeurt er een hoop, zowel fysiek als mentaal. Dit heeft dan ook invloed op de stofwisseling en de hormoonhuishouding. Dit kan (in de meeste gevallen in de laatste maanden) ongemakken met zich meebrengen. Komt rug- of bekkenpijn, vermoeidheid, vocht vasthouden, angst voor de bevalling of slecht slapen jou bekend voor? Dit veroorzaakt niet alleen stres maar kost jouw lichaam ook nog eens erg veel energie. Het is daarom van belang om wat extra ontspanning op te zoeken, dit kan in de vorm van een heerlijke zwangerschapsmassage.

Zwangerschapsmassage Barendrecht

BEREIKBAARHEID

KWALITEIT

PERSOONLIJK 

Is een zwangerschapsmassage in Barendrecht wat voor mij?

Tijdens de zwangerschapsmassage in Barendrecht ondersteunen en ontlasten kussen en de aangenomen ergonomische houding je lichaam waar dat nodig is. Tijdens onze rustgevende zwangerschapsmassage lig je op je rug of zij. De massage wordt aangepast aan jouw wensen. Tijdens de zwangerschap is je lichaam nou eenmaal veranderd en kunnen massage technieken die je eerst heel erg fijn vond toch iets minder prettig aanvoelen, onze masseuse zal hier altijd naar vragen en het afstemmen naar jouw behoefte. De ongeschreven wet is dat een ontspannen/relax lichaam meedraagt aan de mentale ontsnapping, deze massage werk dan ook preventief tegen mentale/fysieke klachten.

Waarom een zwangerschapsmassage in Barendrecht?

Iedereen heeft een andere reden om voor een zwangerschapsmassage in Barendrecht te kiezen. De meeste mensen die regelmatig langskomen in onze massagepraktijk komen voor ontspanning, wat helpt hun stress te verminderen. 

Verdere voordelen van onze Zwangerschapsmassage zijn:

 • Verlichten van pijnklachten 
 • Verbeteren van de nachtrust
 • Het versterken van de weerstand
 • Boost voor de mentale gezondheid 
 • Het verminderd stress 
 • Het verbeteren van de bloedsomloop

Meer informatie

Wilt u wat meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen uw op een gelegen moment terug! Mocht u toch het idee hebben dat u een blessure heeft opgelopen tijdens de zwangerschap kunt u terecht bij onze partner:  ‘Fysio Barendrecht

  Openingstijden

  Achterom 1A in Barendrecht
  Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00
  Weekend en avonden: op afspraak

  Contact

  Telefoon:0180335012
  Email: info@go-hoen.nl